USBL har fått et løft med Hybel Premium

Sommeren 2023 besluttet Boligbyggelaget USBL seg for å teste forvaltningsplattformen Hybel Premium på et nytt bygg de overtok. Målet var å effektivisere interne prosesser og gi både ansatte og kunder en enklere og bedre hverdag. I dag administrerer U...

Hybel automatiserer strømbestilling for leietakere i samarbeid med Talkmore

Hybel fortsetter å eliminere pain-points for utleiere og utleieselskaper i Norge. Nå automatiserer vi også strømbestilling for leietakere. Aldri har det vært enklere å være utleier!

 

"Strøm er noe vi får masse spørsmål om fra leietakere, denne løsningen fra Hybel vil hjelpe oss kraftig. Det blir slutt på stengte målere og vi får full oversikt over hvem som har bestilt strøm i god tid før innflytting."
- Øyvind Skogstad, Campus Life Trondheim.

Hybel Premium gir utleiere juridiske vanntette husleiekontrakter og gratis depositumskonto. Hybel har nå nylig også fremforhandlet en gunstig avtale på strøm med Talkmore. Ingen skjulte kostnader, bare spotpris og et fast månedsbeløp på 59,-. Leietakere kan nå enkelt bestille strøm i forbindelse med signering av leiekontrakten.

Utleier får full oversikt over hvilke leietakere som har ordnet strøm, og unngår at strømmen stenges ned eller at anlegget havner på leveringsplikt. Hele prosessen blir forenklet og automatisert både for utleier og leietaker. I tillegg får leietaker en veldig god og rimelig strømavtale.

Det som skiller Talkmore Strøm fra de fleste andre strømavtaler, er at det ikke er noe påslag per kWh. Man betaler altså akkurat det samme som det koster på strømbørsen til enhver tid. Ingen påslag og ingen skjulte kostnader. Denne avtaletypen er anbefalt av Forbrukerrådet fordi den gir lavest pris over tid. 

Slik løses strøm i Hybel plattformen

Leietaker mottar melding om at utleier har opprettet leiekontrakt. Dersom utleier har valgt at leietaker skal tegne eget strømabonnement, vil leietaker få en popup med tilbud om å bestille Talkmore Strøm i forbindelse med signering av leiekontrakten.
 
strøm
 

Så snart begge parter har signert kontrakten sendes bestillingen til Talkmore som deretter sender en bekreftelse til leietaker. Utleier vil ha full oversikt på hvilke leietakere som har bestilt strøm via leietaker-oversikten.

Legg inn målepunkt ID

For alle nye leiekontrakter som opprettes der leietaker skal ha egen strøm bør man legge inn målepunkt ID. Målepunkt ID har 18 siffer og starter alltid med 7070575000. Du kan finne denne på en tidligere faktura eller be om å få den oppgitt av nettselskapet. Dersom du ikke vet målepunkt ID, kan du alternativt fylle inn målernummeret som du finner på strømmåleren.
 
Du kan enkelt legge inn Målepunkt ID når du legger inn dine eiendommer på Hybel, og da vil også dette dukke automatisk opp i leiekontrakten. Legger du istedenfor inn målepunkt-ID i kontrakten vil dette også kopieres inn på eiendomsstrukturen din. 
 

Relaterte artikler: