Formidabel suksess i utleiemarkedet

På tre år løftet Trond Erik Jacobsen Haugesund Boligutleie fra 10 til 63 bygårder. Med Hybel Premium på laget har de profesjonalisert utleiebransjen gjennom heldigital drift.

Enkel innkreving av husleie

Bruk tiden på noe annet enn å kreve inn husleie. Via Hybel Premium får alle dine leietakere god oppfølging på SMS og E-post.

Det sier seg selv at det ikke er optimalt om husleien uteblir. Du som utleier får ikke penger på konto til å dekke kostnader, og i tillegg må du bruke tid på oppfølging. Med automatisk innkreving av husleie via Hybel Premium er prosessen gjort enklere.

Med Hybel Premium mottar leietakeren en månedlig melding med betalingsinformasjon 15 dager før forfallsdato. Hvis leietakeren ikke betaler innen fristen sendes det automatisk ut påminnelser via SMS og E-post. Leietakeren kan også opprette AvtaleGiro slik at husleien trekkes automatisk.

Les mer om Hybel Premium!

Få full oversikt over dine eiendommer og leieforhold


Om husleien uteblir og det blir et mislighold, så kan du få hjelp av Hybel Premiums inkassopartner Hammersborg Inkasso. Denne tjenesten er gratis og kun et tastetrykk unna.

Selv om Hybel Premium-kunde Gaute Gude i Urban Eiendom har fått hjelp fra Hammersborg Inkasso, så skjer det ikke ofte.

Det har blitt merkbart mindre behov for purringer på husleie

Gaute Gude

− Generelt sett mindre purring i det hele tatt. Det sparer meg for ganske mye tid og innsats når leietakerne blir fulgt opp automatisk via Hybel Premium, forteller han.

Om nytten av innkrevingstjenesten har utleieren et ganske enkelt regnestykke.

− Jeg har nærmest ikke tapt en eneste husleie etter jeg tok i bruk tjenestene i Hybel Premium-løsningen. Før kunne jeg tape så mye som 70.000 kroner i året på husleie som uteblir. Det alene er langt over prisen jeg betaler for å ha rundt 150 husleiekontrakter i Hybel Premium, forklarer han.

Se hva Hybel Premium kan tilby deg som utleier!

Relaterte artikler:

Formidabel suksess i utleiemarkedet

På tre år løftet Trond Erik Jacobsen Haugesund Boligutleie fra 10 til 63 bygårder. Med Hybel Premium på laget har de pro...

Prestisjeprosjektet The Box i Tromsø valgte Hybel Premium

– Tidsbruk og kostnader reduseres kraftig, systemet er intuitivt og gir full oversikt, og kommunikasjons-plattformen er ...

Hybel Premium gjør at jeg som utleier får en mer behagelig hverdag

Smidig fakturering, gratis depositumskonto og digitale overtakelsesprotokoller er noen av fordelene som har gjort arbeid...