USBL har fått et løft med Hybel Premium

Sommeren 2023 besluttet Boligbyggelaget USBL seg for å teste forvaltningsplattformen Hybel Premium på et nytt bygg de overtok. Målet var å effektivisere interne prosesser og gi både ansatte og kunder en enklere og bedre hverdag. I dag administrerer U...

Enkel innkreving av husleie

Bruk tiden på noe annet enn å kreve inn husleie. Via Hybel Premium får alle dine leietakere god oppfølging på SMS og E-post.

Det sier seg selv at det ikke er optimalt om husleien uteblir. Du som utleier får ikke penger på konto til å dekke kostnader, og i tillegg må du bruke tid på oppfølging. Med automatisk innkreving av husleie via Hybel Premium er prosessen gjort enklere.

Med Hybel Premium mottar leietakeren en månedlig melding med betalingsinformasjon 15 dager før forfallsdato. Hvis leietakeren ikke betaler innen fristen sendes det automatisk ut påminnelser via SMS og E-post. Leietakeren kan også opprette AvtaleGiro slik at husleien trekkes automatisk.

Les mer om Hybel Premium!

Få full oversikt over dine eiendommer og leieforhold


Om husleien uteblir og det blir et mislighold, så kan du få hjelp av Hybels inkassopartner.

Selv om Hybel Premium-kunde Gaute Gude i Urban Eiendom har fått hjelp fra inkassopartner noen ganger, så skjer det ikke ofte.

Det har blitt merkbart mindre behov for purringer på husleie

Gaute Gude

− Generelt sett mindre purring i det hele tatt. Det sparer meg for ganske mye tid og innsats når leietakerne blir fulgt opp automatisk via Hybel Premium, forteller han.

Om nytten av innkrevingstjenesten har utleieren et ganske enkelt regnestykke.

− Jeg har nærmest ikke tapt en eneste husleie etter jeg tok i bruk tjenestene i Hybel Premium-løsningen. Før kunne jeg tape så mye som 70.000 kroner i året på husleie som uteblir. Det alene er langt over prisen jeg betaler for å ha rundt 150 husleiekontrakter i Hybel Premium, forklarer han.

Se hva Hybel Premium kan tilby deg som utleier!

Relaterte artikler:

USBL har fått et løft med Hybel Premium

Sommeren 2023 besluttet Boligbyggelaget USBL seg for å teste forvaltningsplattformen Hybel Premium på et nytt bygg de ov...

Eiendomsselskapene strømmer til innovativ forvaltningsplattform

Hybel Premium, selskapet som nå er en del av Visma-familien, har de siste årene etablert seg som Norges største og mest ...

Opplever eksplosiv vekst – Hybel øker antallet leieforhold med 60 %

Studentsamskipnaden i Molde flyttet over 400 leieforhold til Hybel Premium. Nå feirer samskipnaden allerede ett år med m...