Leier ut over 600 leiligheter og hybler - doblet porteføljen på ett år

Campus Life, en av Trondheims største boligutleieaktører, har mer enn doblet porteføljen det siste året. Nylig ble selskapet en del av giganten NREP, og nå sikter de mot nye høyder med utleieplattformen Hybel Premium.

Enkel innkreving av husleie

Bruk tiden på noe annet enn å kreve inn husleie. Via Hybel Premium får alle dine leietakere god oppfølging på SMS og E-post.

Det sier seg selv at det ikke er optimalt om husleien uteblir. Du som utleier får ikke penger på konto til å dekke kostnader, og i tillegg må du bruke tid på oppfølging. Med automatisk innkreving av husleie via Hybel Premium er prosessen gjort enklere.

Med Hybel Premium mottar leietakeren en månedlig melding med betalingsinformasjon 15 dager før forfallsdato. Hvis leietakeren ikke betaler innen fristen sendes det automatisk ut påminnelser via SMS og E-post. Leietakeren kan også opprette AvtaleGiro slik at husleien trekkes automatisk.

Les mer om Hybel Premium!

Få full oversikt over dine eiendommer og leieforhold


Om husleien uteblir og det blir et mislighold, så kan du få hjelp av Hybels inkassopartner.

Selv om Hybel Premium-kunde Gaute Gude i Urban Eiendom har fått hjelp fra inkassopartner noen ganger, så skjer det ikke ofte.

Det har blitt merkbart mindre behov for purringer på husleie

Gaute Gude

− Generelt sett mindre purring i det hele tatt. Det sparer meg for ganske mye tid og innsats når leietakerne blir fulgt opp automatisk via Hybel Premium, forteller han.

Om nytten av innkrevingstjenesten har utleieren et ganske enkelt regnestykke.

− Jeg har nærmest ikke tapt en eneste husleie etter jeg tok i bruk tjenestene i Hybel Premium-løsningen. Før kunne jeg tape så mye som 70.000 kroner i året på husleie som uteblir. Det alene er langt over prisen jeg betaler for å ha rundt 150 husleiekontrakter i Hybel Premium, forklarer han.

Se hva Hybel Premium kan tilby deg som utleier!

Relaterte artikler:

Leier ut over 600 leiligheter og hybler - doblet porteføljen på ett år

Campus Life, en av Trondheims største boligutleieaktører, har mer enn doblet porteføljen det siste året. Nylig ble selsk...

Etter å ha forsøkt flere forvaltningsløsninger falt valget på Hybel Premium

"Dette er forvaltningsløsningen som får til det alle andre prøver på. Jeg har vært innom flere plattformer, men ingen er...

Atle har gått fra Excelark og manuell jobb over til Hybel Premium

"Nå bruker jeg ikke noe energi på boligutleie lengre. Enten du har 2, 20 eller 2.000 rom som skal leies ut; aldri har ut...