Regler for utleie av leilighet og andre boligtyper

Leier du ut leilighet, hybel eller rom i egen bolig? Her er reglene som gjelder.

Spar tid og penger med gratis depositumskonto

Nå trenger du ikke lenger å logge inn i nettbanken for å opprette eller avvikle depositumkonto.

Mange utleiere er nok ikke klare over at det er ulovlig å kreve forskuddsleie. Dette kan ofte være tre måneders forskuddsleie for utleiers trygghet, men selv om dette er med gode intensjoner, så kan dette fremstå utrygt for leietakeren.

For å løse denne utfordringen har Hybel Premium gratis opprettelse av depositumskonto gjennom OBOS-banken når du oppretter en leiekontrakt. Gaute Gude i Urban Eiendom er en av de som har spart både tid og penger ved å bruke denne tjenesten.

Vil du vite mer om digital depositumskonto? 

Gaute Gude i Urban Eiendom har fått full oversikt over eiendommer og leieforhold etter at han begynte med digital depositumkonto


− Det tar mye tid å besøke banken hver gang man skal opprette eller avvikle en depositumskonto. Hver leiekontrakt må ha sin egen depositumskonto, og dette kommer med et gebyr for hver kontrakt. Med Hybel Premiums gratis depositumskonto sparer jeg 500 kroner i gebyr for hver leiekontrakt, og jeg slipper å gå innom banken, forteller utleieren.

Med Hybel Premiums gratis depositumskonto sparer jeg 500 kroner i gebyr for hver leiekontrakt

Gaute Gude

Gratis depositumskonto via Hybel Premium legger seg til din digitale leiekontrakt, slik at du har alt på ett sted. Du slipper å ha dokumentasjon fra banken på ett sted og leiekontrakt et annet sted.

Depositumskontoen blir avviklet og beløpet blir betalt ut til leietaker når den digitale utflyttingsprotokollen er utfylt og signert. Etter signering med BankID fra begge parter overfører OBOS-banken beløpet til leietakeren.

−Gjennom Hybel Premium har alt rundt depositum blitt forenklet, gjort ordentlig og uten at det koster noe ekstra, avslutter Gaute.

Les mer om Hybel Premium! 

Relaterte artikler:

– Nå har vi full kontroll over alle våre utleieenheter

Hybel Premium sparer Agera Forvaltning for både tid og penger, men har også sikret nattesøvnen til daglig leder.

Enkel innkreving av husleie

Bruk tiden på noe annet enn å kreve inn husleie. Via Hybel Premium får alle dine leietakere god oppfølging på SMS og E-p...

Forenklet utleiehverdagen med Hybel Premium

Gjennom verktøyet Hybel Premium slipper Ole Gunnar Nikkinen å bruke tid på å forvalte sine utleieboliger. Tjenesten gjør...