Leier ut over 600 leiligheter og hybler - doblet porteføljen på ett år

Campus Life, en av Trondheims største boligutleieaktører, har mer enn doblet porteføljen det siste året. Nylig ble selskapet en del av giganten NREP, og nå sikter de mot nye høyder med utleieplattformen Hybel Premium.

Spar tid og penger med depositumskonto fra Lea bank

Nå trenger du ikke lenger å logge inn i nettbanken for å opprette eller avvikle depositumkonto.

Mange utleiere er nok ikke klare over at det er ulovlig å kreve forskuddsleie. Dette kan ofte være tre måneders forskuddsleie for utleiers trygghet, men selv om dette er med gode intensjoner, så kan dette fremstå utrygt for leietakeren.

For å løse denne utfordringen har Hybel Premium enkel opprettelse av depositumskonto gjennom Lea bank når du oppretter en leiekontrakt. Gaute Gude i Urban Eiendom er en av de som har spart både tid og penger ved å bruke denne tjenesten.

Vil du vite mer om digital depositumskonto? 

Gaute Gude i Urban Eiendom har fått full oversikt over eiendommer og leieforhold etter at han begynte med digital depositumkonto


− Det tar mye tid å besøke banken hver gang man skal opprette eller avvikle en depositumskonto. Hver leiekontrakt må ha sin egen depositumskonto, og dette kommer med et gebyr for hver kontrakt. Med Hybel Premiums depositumskonto sparer jeg 500 kroner i gebyr for hver leiekontrakt, og jeg slipper å gå innom banken, forteller utleieren.

Med Hybel Premiums depositumskonto sparer jeg 500 kroner i gebyr for hver leiekontrakt

Gaute Gude

Depositumskonto via Hybel Premium legger seg til din digitale leiekontrakt, slik at du har alt på ett sted. Du slipper å ha dokumentasjon fra banken på ett sted og leiekontrakt et annet sted.

Depositumskontoen blir avviklet og beløpet blir betalt ut til leietaker og/eller utleier når den digitale utflyttingsprotokollen er utfylt og signert. Etter signering med BankID fra begge parter overfører Lea bank beløpet automatisk i henhold til hva partene er enige om.

−Gjennom Hybel Premium har alt rundt depositum blitt forenklet, gjort ordentlig og uten at det koster noe ekstra, avslutter Gaute.

Les mer om Hybel Premium! 

Relaterte artikler:

Leier ut over 600 leiligheter og hybler - doblet porteføljen på ett år

Campus Life, en av Trondheims største boligutleieaktører, har mer enn doblet porteføljen det siste året. Nylig ble selsk...

Etter å ha forsøkt flere forvaltningsløsninger falt valget på Hybel Premium

"Dette er forvaltningsløsningen som får til det alle andre prøver på. Jeg har vært innom flere plattformer, men ingen er...

Atle har gått fra Excelark og manuell jobb over til Hybel Premium

"Nå bruker jeg ikke noe energi på boligutleie lengre. Enten du har 2, 20 eller 2.000 rom som skal leies ut; aldri har ut...