Utleiekjempen Hybel.no fortsetter den sterke veksten

Hybel.no fortsetter å tette gapet mot Finn.no som markedsplass for annonsering av bolig til leie. Daglig leder, Christian Rasmussen, sier de opplever en solid økning, og anslår at Hybel.no vil formidle ca 130.000 til leie og ønskes leid annonser i 20...

Hybel Premium for deg som liten utleier


"Først var jeg usikker på om jeg som en liten utleier virkelig hadde behovet; jeg kunne jo egentlig bare gjøre ting selv. Hvorfor skal noen andre kreve inn leia for meg?

Nå kan jeg imidlertid ikke tenke meg å gjøre boligutleie på gamlemåten, og jeg anbefaler Hybel Premium til alle utleiere. Det er enkelt å ha alt på ett sted, og jeg trenger ikke tenke på husleien lengre, det passer Hybel på. “

Grete Egeland

 

Grete Egeland hadde 7 utleieenheter hun ønsket å finne riktige leietakere til. Etter å ha sjekket Hybel.no forteller hun at det her var svært lett å legge ut annonser og at hun kjapt fikk respons fra studenter som ville leie.

“Det var ikke så mange profiler som ønsker å leie på Finn.no, men jeg hadde hørt om Hybel og sjekket derfor der. Her fikk jeg raskt mye interesse, og det var lett å holde kommunikasjonen med leietakerne. Det hele fungerte bare veldig bra”

.grete 70

Grete Egeland, utleier.

Enkel kommunikasjon med leietakere i et sikkert og oversiktlig system gjør det lett for Grete å administrere sine utleieleiligheter.

“Jeg får gratis depositumskonto og kontrakter signeres digitalt uansett hvor i Norge leietakerne kommer fra. Jeg sparer veldig mye tid og trenger ikke sitte å fylle ut kontrakter og levere dette til de som skal leie. Alt skjer elektronisk og jeg får et oversiktlig bilde på depositums- og leiekonto, med automatiske påminnelser til leietakerne.”

Systemet tar seg av innkrevingen av husleie og automatiske varslinger blir sendt til leietakerne. Begge parter signerer digitale og trygge leiekontrakter som følger bestemmelsene i husleieloven.

"Det geniale er også at hver student sitt leieforhold er uavhengig av hverandre; hver leietaker har sitt depositum, sin kontrakt og er ikke avhengig av kollektivvennene. Dette gjør det svært lett å gjøre endringer i leieforholdene til hver leilighet. Det hele føles også veldig sikkert, og alt av dokumentasjon og kontrakter ligger lagret i systemet. Har jeg noe jeg lurer på tar jeg kontakt med Hybel som har god service."


Hybel Premium gir både utleier og leietaker trygghet gjennom digitale overtakelsesprotokoller, hjelp fra inkassopartner ved mislighold, sikkerhet ved signering og gratis depositumskonto. 

Tutorial - Leiekontrakt med BankID-signering

Les mer om Hybel Premium

 

Relaterte artikler:

Atle har gått fra Excelark og manuell jobb over til Hybel Premium

"Nå bruker jeg ikke noe energi på boligutleie lengre. Enten du har 2, 20 eller 2.000 rom som skal leies ut; aldri har ut...

Formidabel suksess i utleiemarkedet

På tre år løftet Trond Erik Jacobsen Haugesund Boligutleie fra 10 til 63 bygårder. Med Hybel Premium på laget har de pro...

Prestisjeprosjektet The Box i Tromsø valgte Hybel Premium

– Tidsbruk og kostnader reduseres kraftig, systemet er intuitivt og gir full oversikt, og kommunikasjons-plattformen er ...